Varázslatos Magyarország

Kép
Adatok
Regisztrált: 2012. Október 23.
23 képet töltött fel
21 pályázaton vett részt
Nemzeti parkok

Kovács Imre


Bemutatkozás:

1991-ben születtem Vácon és hosszabb időre nem is hagytam el ezt a vidéket. Ennek köszönhetően fotós témáimnak is nagy részét itt találom meg.
Az életemnek, már gyerekkorom óta meghatározó része a természet, ezért a fotográfián belül az igazi kikapcsolódást és feltöltődést a természetfotózás jelenti számomra. Nagyon sokat köszönhetek ennek a gyönyörű szenvedélynek, hisz rengeteg nagyszerű emberrel találkoztam, akiktől sokat tanulhattam.
Azon szerencsés emberek közé sorolhatom magamat, akik még analóg gépen sajátíthatták el a fotózás alapjait és ezen tapasztalatoknak, még ma is komoly hasznát veszem.
Viszont a digitális korszak beköszöntével új kapuk nyíltak meg előttem. Az a tény, hogy a végeredmény szinte azonnal visszaellenőrizhető, dinamikusan felgyorsította a fejlődésem folyamatát.
Nyugodtan kijelenthetem, hogy a fotózás teljesen átalakította a látásmódomat. A szürke hétköznapjaimban is folyamatosan a témát keresem. Ez lehet egy fényjáték, egy színes háttér vagy akár egy formás beszálló ág stb…
A végtelennek tűnő szabadban töltött órák száma rengeteg élménnyel gazdagított és célom, hogy ezeknek az élményeknek egy részét, a képeim segítségével átadhassam a szemlélődőknek.Kovács Imre fotói: A fotós összes képe »
Leánykák
Leánykák
Duna–Ipoly Nemzeti Park
61,0 pont
~ Kovács Imre  
Menedék
Menedék
57,0 pont
~ Kovács Imre  
Angyalok
Angyalok
Duna–Ipoly Nemzeti Park
48,0 pont
~ Kovács Imre  
Kelő nappal
Kelő nappal
Kiskunsági Nemzeti Park
43,0 pont
~ Kovács Imre  
"piri-piri"
"piri-piri"
Duna–Ipoly Nemzeti Park
43,0 pont
~ Kovács Imre  
Látogassa meg támogatóinkat is!