Varázslatos Magyarország

     
 
 
     
 
 

 
33505 fotó online
Legutóbbi tagunk:

 
   
   
   
 

VM online díjátadó és dal premier

Kedves VM Természetfotósok,

Bízunk benne, hogy mindenkinek jól indult a 2021-es éve, ...

tovább »

2020-as eredmények és 2021-es tervek

Kedves Fotósok,

Mint tudjátok, lezárult a 2020-as VM pályázati év. Csodálatos alkotások ...

tovább »
 
Kedves Fotósok,

Mint tudjátok, lezárult a 2020-as VM pályázati év. Csodálatos alkotások születtek és érkeztek a pályázatra az év során. Szeretnénk munkátokat megköszönni, és hogy megosztottátok velünk a természetben töltött hosszas órák és napok gyümölcsét.

A 2020 decemberi pályázat eredményét csak márciusban tudjuk felfedni, amikor is az éves összranglista alapján kiderül, hogy kik lettek az év legsikeresebb VM természetfotósai.

A 2021-es pályázati évaddal egy új korszakot nyitunk, új kategóriákkal, egy vadiúj honlappal és még más meglepetésekkel várunk benneteket!

Addig is sok izgalmas fotós pillanatot kívánunk!

Gaál Péter és a VM csapata
A Varázslatos Magyarország arra invitál minden fotóst és természetbarátot, hogy vegyék magukhoz fényképezőgépjüket, húzzák fel túrabakancsukat, és menjenek ki a természetbe, örökítsék meg az ország nemzeti parkjainak szépségeit, kapják lencsevégre az ott élő növény- és állatfajokat!
A 2020-as pályázati évben (2020. április 1. – 2020. december 20.) a Varázslatos Magyarország Természetfotó Nonprofit Kft. 4 fő kategóriában, összesen 8 egyéni pályázatot hirdet meg. A kategóriák egy-egy külön pályázatnak minősülnek, külön pályázati kiírásokkal, díjakkal és zsűrizéssel.

A VM pályázatai:
A. Havi természetfotós pályázatok:
A.1. Varázslatos Magyarország természeti szépségei
A.2. Varázslatos Magyarország madarai
A.3. Varázslatos Magyarország egyéb állatai
A.4. Varázslatos Magyarország kompakt szemszögből
B. Ember a természetben
C. Képek a nagyvilágból
D. Mozgásban a természet (videópályázat)
E. Élet az otthonunkban

- Az aktuális korona-vírus világjárvány okozta helyzetre való tekintettel a VM 2020. április 01. – június 20.-ig terjedő pályázati időszakban minden pályázati kategóriájában ingyenessé teszi a képfeltöltést! A júliusi hónaptól az eredeti szabályzatnak megfelelően működnek a nevezési díjak.-

tovább »

Ha szeretnéd megismerni a Varázslatos Magyarország versenyzőit, és látni, hogy melyik fotósok vezetik épp a verseny ranglistáját, akkor itt böngészhetsz kedvedre, akár név, pontszám, dátum vagy kategória alapján rendezve a listát. tovább »

Ismered meg a Varázslatos Magyarország természetfotósait, és böngéssz a nemzeti parkokban készített lélegzetelállító fotók között. A képgalériákat megtekintheted évszám szerint csoportosítva, de a képkeresővel célzottan is kereshetsz témákat, nemzeti parkokat vagy fotósokat.
tovább »

Nézd meg, hol voltak eddig kiállítva a VM pályázatok legeredményesebb képei, és keress rá, hol tudod legközelebb megtekinteni őket! tovább »

Ha szeretnéd tudni, hogy mik a pályázati újdonságok, változások, fontos bejelentések, vagy érdekelnek a VM akcióinak és kiállításainak friss hírei, akkor add meg neved és e-mail címed, és mi hírlevelünkben értesítünk mindezekről! tovább »

Köszönettel tartozunk az alábbi támogatóink segítő együttműködéséért!
Amennyiben bármilyen módon szeretne csatlakozni támogatóinkhoz, kérjük, írjon nekünk.
tovább »


Látogassa meg támogatóinkat is!