Varázslatos Magyarország

2019-es híreink
Június
Május
Április
Március
2018-as híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március


Hírek, hírlevél

Iratkozz fel a Varázslatos Magyarország hírlevelére!

Ne maradj le híreinkről, vedd igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neved és e-mail címed megadásával elküldjük a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a Varázslatos Magyarország egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhetsz.


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

Varázslatos Magyarország kiállítás és díjátadó 2017. Február 22.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves Regisztrált Felhasználót, hogy a Varázslatos Magyarország 2016 év fotópályázatának Ünnepélyes díjátadóval egybekötött kiállítása 2017. március 9-én 17:00-kor (a hivatalos program 17:30-kor kezdődik) lesz a Magyar Természettudományi Múzeumban. A rendhagyó és felejthetetlen este láthatóak majd a Varázslatos Magyarország fotópályázat 2016 évad legjobb természetfotói.

Minden hónapban a zsűri meghatározott pontrendszer alapján díjazta a legjobb képeket, a megszerzett pontokból egy ranglista készült, ahol minden pályázó nyomon követhette ...

Magyarország Nemzeti Parkjaiért 2017. Február 08.

Kedves Fotósok!

A Magyarország Nemzeti Parkjaiért alapítvány idén már fogadhat adó 1%-os támogatásokat, ezzel is szeretnénk támogatni a hazai természetvédelmet és a nemzeti parkjainkat.

Kérjük támogasd adód 1%-ával a Magyarország Nemzeti Parkjaiért alapítványt és ezzel a nemzeti parkok és a természetvédelem támogatására fordíthatod ezt az összeget.

Mellékletek:
MNPA.pdf

első | utolsó   1 
Látogassa meg támogatóinkat is!