Varázslatos Magyarország

2020-as híreink
Június
Május
Április
Március
2019-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március


Hírek, hírlevél

Iratkozz fel a Varázslatos Magyarország hírlevelére!


Ha szeretnéd tudni, hogy mik a pályázati újdonságok, változások, fontos bejelentések, vagy érdekelnek a VM akcióinak és kiállításainak friss hírei, akkor add meg neved és e-mail címed, és mi hírlevelünkben értesítünk mindezekről!


Név:
E-mail cím:
első | utolsó   1 

VM portfólió díj 2018. Április 12.

Kedves Pályázók!

A 2018-2019-es pályázati évtől kiírásra kerül a portfólió díj, amelyen a zsűri az év végén a teljes beadott képanyagból kiválasztja a legváltozatosabb képanyaggal rendelkező pályázók legjobb 10 természetfotóját.
Ebben az évben érdemes lesz minél változatosabb természetfotó anyagot beadni a pályázatra, mert a portfólió díj keretében nagyon értékes díjakat osztunk ki!

Új zsűritag: Kerekes M. István 2018. Április 12.

1977-ben az erdélyi Marosvásárhelyen születtem. 2007 óta élek Mosonmagyaróváron. 2004-től veszek részt rendszeresen hazai és nemzetközi fotópályázatokon. Ezidáig a világ 68 országában állították ki fényképeimet és több mint 1450 nemzetközi és hazai díjjal jutalmazták munkáimat. A Nemzetközi Fotóművész Szövetség (FIAP) a fotóművészet terén elért eredményeimért 2017-ben az Excellence FIAP/Diamond2, kiváló nemzetközi fotóművész gyémánt kettes fokozatát adományozta. Amikor ezt az elismerést megkaptam, a világon összesen hat fotóművész birtokolta e címet, s közülük a legfiatalabb. Legsikeresebb ...

Új zsűritag: Barbalics Nándor 2018. Április 12.

1971-ben születtem Nagykanizsán. Mindig vonzottak a fényképezőgépek, de csak 2006-ban vált életem meghatározó részévé a természetfotózás, melyen belül a virág- és tájfényképezés érintett meg leginkább. Jellemzően ilyen témákat keresek, de a természet felfedezése önmagában is hatalmas örömöt okoz nekem.
Mindig nagy hangsúlyt fektettem a témát körülölelő hangulat és atmoszféra visszaadására; ehhez a természettel kell először összebarátkozni, mert a hely szelleme csak így jelenhet meg a képen. A kompozícióval, záridővel, mélységélességgel és a fénnyel játszva alakítom át az ...

Az április havi pályázatok díjai 2018. Április 12.

Az április havi természetfotós pályázaton, kategóriánként 3 díj kerül kiosztásra a következők szerint:

Április havi pályázatok díjai (oklevél mellett):

Havi pályázat díjai a Varázslatos Magyarország természeti szépségei kategóriában (oklevél mellett):

első | utolsó   1 
Látogassa meg támogatóinkat is!