Varázslatos Magyarország

2020-as híreink
Május
Április
Március
2019-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március


Hírek, hírlevél
Természetfotós pályázataink díjairól... 2010. Február 28.

HAVI TERMÉSZETFOTÓS PÁLYÁZAT
Minden hónapban a legjobb 50 képet díjazza a zsűri meghatározott pontrendszer alapján, a megszerzett pontokból egy ranglista készül, ahol minden pályázó nyomon követheti az éves és évközi munkáját. Havonta, holtverseny esetén a zsűri a közönségszavazás lezárása után dönt az egyes helyezésekről, tehát holtverseny, pontegyelőség nincs. Minden hónapban az 5 legjobb kép további díjazásban részesül. Év végén a ranglista első 3 helyezettje díjat kap, a ranglista 1. helyezettje nyeri el a Varázslatos Magyarország természetfotó pályázat fődíját (2011. március). Év végi holtverseny esetén a havonta illetve évszakonként elért helyezések döntenek (év végén két ugyanolyan pontszámmal rendelkező pályázó közül az kapja meg a kérdéses helyezésért járó díjat, aki többször ért el jobb helyezést a másiknál, bármelyik pályázaton). A díjakat és különdíjakat a felajánlások függvényében folyamatosan frissítjük, bővítjük!

Díjak havonta (oklevél mellett):
1. Nettó 40.000 Ft
2. Egy napos lesbérlés a SAKERTOUR felajánlásával
3. Egy napos lesbérlés a HIDEPHOTOGRAPHY felajánlásával
4. Nettó 10.000 Ft
5. Varázslatos Magyarország poló.


MAGYARORSZÁG EGY NAPJA PÁLYÁZAT
Minden évszakban a legjobb 50 képet díjazza a zsűri meghatározott pontrendszer alapján, a megszerzett pontokból egy ranglista készül (a két pályázat pontversenye ugyanabban a ranglistában kerül bejegyzésre), ahol minden pályázó nyomon követheti az éves és évközi munkáját. Évszakonként, holtverseny esetén a zsűri a közönségszavazás lezárása után dönt az egyes helyezésekről, tehát holtverseny, pontegyelőség nincs. Ez a pályázat csak a további pontszerzésre irányul.


ÉV VÉGI (2011. MÁRCIUS) FŐDÍJ ÉS TOVÁBBI DÍJAK:
1. Nettó 1.000.000 Ft
2. Természetfotós út COSTA RICA-ba a HIDEPHOTOGRAPHY felajánlásával (repülőjegyek illetékkel, transzfer, szállás, napi háromszori étkezéssel és helyi idegenvezetéssel valamint leshasználattal)
3. Természetfotós bérlet a SAKERTOUR felajánlásával (8 alkalmas bérlet).

Látogassa meg támogatóinkat is!