Varázslatos Magyarország

2018-as híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
2017-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
Február


Hírek, hírlevél
Új zsűritag: Barbalics Nándor 2018. Április 12.

1971-ben születtem Nagykanizsán. Mindig vonzottak a fényképezőgépek, de csak 2006-ban vált életem meghatározó részévé a természetfotózás, melyen belül a virág- és tájfényképezés érintett meg leginkább. Jellemzően ilyen témákat keresek, de a természet felfedezése önmagában is hatalmas örömöt okoz nekem.
Mindig nagy hangsúlyt fektettem a témát körülölelő hangulat és atmoszféra visszaadására; ehhez a természettel kell először összebarátkozni, mert a hely szelleme csak így jelenhet meg a képen. A kompozícióval, záridővel, mélységélességgel és a fénnyel játszva alakítom át az elsődleges látványt belső valóságommá.
Hiszek abban, hogy a képek kinagyítva, a megfelelően kiválasztott hordozón teljesednek ki, kelnek életre és válnak kézzelfoghatóvá, valósságossá téve a fotós által megélt pillanatokat, a természettől kapott élményeket.
Képeimmel 2011 óta veszek részt hazai és nemzetközi pályázatokon, melyeken a beküldött fotóim rendszeresen sikerrel szerepelnek. 2013-ban AFIAP, 2014-ben EFIAP minősítést szereztem.

Látogassa meg támogatóinkat is!