Varázslatos Magyarország

2019-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
2018-as híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március


Hírek, hírlevél
Ma egy fészek, holnap az óceán! - Tihany 2019. Augusztus 05.

Találkozzunk Tihanyban augusztus 10-én!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:
https://vm-magazin.hu/jelentkezes

Te is hozzájárulhatsz lélegző bolygónk egészségének megóvásához, a globális változáshoz azonban lokális cselekedetre van szükség! Ha egy madárfészket visszahelyezve a madárpopuláció életben maradását segítjük, olyan jótékony folyamatot indíthatunk el, amely elérhet akár az óceánokig is.

A VM arra invitálja a természetszerető és fotós közösséget, hogy saját környezetében, hazánk természeti értékeinek megóvásával járuljon hozzá globális környezetünk védelméhez. Tartsatok velünk Magyarország nemzeti parkjaiba, ahol munkánkkal segítjük a helyi állat- és növényvilágot, majd elmerülünk a természetfotózásban.

Hogyan?
Ezúttal a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban, Tihanyban a Gejzírmező hévforrás-kúpjait szabadítjuk meg a túlburjánzott cserjéktől, hogy utat adjunk a többi növény friss hajtásainak. Elfogyasztunk egy finom est-ebédet a Szarkádi-dűlő egyik rejtett borospincéjének árnyékában, majd a Félsziget nyugati gerincének vesszük az irányt, hogy onnan készítsünk csodálatos tihanyi tájképeket a lenyugvó nap súroló fényében. A fotózáshoz saját gép szükséges.

Hogy a természet rendjét ne bolygassuk meg, az akcióra limitált létszámban tudjuk fogadni a résztvevőket, így a jelentkezés sorrendjében beérkezett első 20 fő kerülhet be!
Jelentkezz minél hamarabb, hogy bekerülhess a programba!

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 8.

Ha lemaradsz a programról, ne csüggedj, lemondás esetén a sorrendben következő jelentkező esélyes a részvételre.

*A program egész napos, nem bontható, így a teljes napi részvételedre számítunk.
A nap folyamán álló- és mozgóképek készülnek az akcióról és résztvevőkről, amelyeket a VM a későbbiekben saját promóciós céljaira használhat fel, jelentkezéseddel beleegyeztél ezek felhasználásába.

Látogassa meg támogatóinkat is!