Varázslatos Magyarország

2020-as híreink
Április
Március
2019-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március


Hírek, hírlevél
Ma egy fészek, holnap az óceán! - Duna-Dráva 2019. Szeptember 18.

Evezz velünk a Vén-Dunán, készíts közben gyönyörű vízi fotókat, és segítsd a helyi természeti értékek megóvását!
Az év utolsó természetvédelmi akciója vízitúrával egybekötve a Duna-Dráva Nemzeti Parkban kerül megrendezésre szeptember 21-én.

Regisztráljatok mihamarabb: https://vm-magazin.hu/jelentkezes/

Te is hozzájárulhatsz lélegző bolygónk egészségének megóvásához, a globális változáshoz azonban lokális cselekedetre van szükség! Ha egy madárfészket visszahelyezve a madárpopuláció életben maradását segítjük, olyan jótékony folyamatot indíthatunk el, amely elérhet akár az óceánokig is.
A VM arra invitálja a természetszerető és fotós közösséget, hogy saját környezetében, hazánk természeti értékeinek megóvásával járuljon hozzá globális környezetünk védelméhez. Tartsatok velünk Magyarország nemzeti parkjaiba, ahol munkánkkal segítjük a helyi állat- és növényvilágot, majd elmerülünk a természetfotózásban.

Hogyan?
Az év utolsó VM akcióján különleges programmal várunk Titeket! A Duna mentén töltjük napunkat, ahol természetvédelmi munkánkban a Kakasdi Borókás területét tisztítjuk meg, majd Baja-Dunafürdőn elfogyasztjuk finom bográcsban főtt kolbászos lecsó ebédünket. Innen kenukba szállunk, és egy körtúrát teszünk a Vén-Dunán, meglátogatjuk egy pici sziget élővilágát is. A kenutúra alatt a folyó közepéről, majd a szigeten is csodás vízi képeket készíthettek az érintetlen természetről.
A nap során természetvédelmi szakértőnk és kísérőnk Varga Zsolt, őrszolgálat-vezető lesz. (A nap túra része könnyű, a munka azonban egy meredek löszfalon fog történni. A fotózáshoz saját gép szükséges.)

Hogy a természet rendjét ne bolygassuk meg, az akcióra limitált létszámban tudjuk fogadni a résztvevőket, így a jelentkezés sorrendjében beérkezett első 20 fő kerülhet be!
Jelentkezz minél hamarabb, hogy bekerülhess a programba!

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 19.

Ha lemaradsz a programról, ne csüggedj, lemondás esetén a sorrendben következő jelentkező esélyes a részvételre.

*A program egész napos, nem bontható, így a teljes napi részvételedre számítunk.
A nap folyamán álló- és mozgóképek készülnek az akcióról és résztvevőkről, amelyeket a VM a későbbiekben saját promóciós céljaira használhat fel, jelentkezéseddel beleegyeztél ezek felhasználásába.

Látogassa meg támogatóinkat is!