Varázslatos Magyarország

2020-as híreink
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
2019-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március


Hírek, hírlevél
A Varázslatos Magyarország bemutatta a 2019-es év legeredményesebb fotósait és legszebb természetfotóit. 2020. Május 25.

Május 24-én, az európai nemzeti parkok napján online tartotta meg a Varázslatos Magyarország a VM X. rendezvényét, azaz a 10. természetfotó díjátadóját. A nézők megtudhatták, kik lettek a 2019-es versenyévad legsikeresebb természetfotósai, és megcsodálhatták nemzeti parkjainkban készült fotókat egyedülálló természeti jelenségekről, és az állatvilág rejtett életéről.

A VM dalának is szintén otthont adó Duna-Ipoly Nemzeti park ikonikus helyén, a Kisoroszi Szigetcsúcson bepillantást nyerhettek a nézők a VM 10. kiállításának rendhagyó installációjára is. A varázslatos fotók a 7db 2x2 méteres prémium nyomatokra készült mobil kiállítás paravánokon először a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, majd a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválon, és a Magyar Természettudományi Múzeumban lesznek megtekinthetőek - amint azt a helyzet lehetővé teszi.

A díjazottakat a VM dalának két szereplője, Csasznyi Blanka Flóra táncművész, és Puskás Peti, a The Biebers frontembere jelentette be.

Az esemény visszanézhető:
https://www.youtube.com/watch?v=BSJpkBQjqbk
https://www.facebook.com/VarazslatosMagyarorszag/videos/175697967163110/?v=175697967163110

A VM dala, a „Csak egy pillanat” meghallgatható: https://youtu.be/U855surVTkw
A teljes ranglista itt található:
https://varazslatosmagyarorszag.hu/index.php?oldal=2019/ranglista

A díjakat postázzuk, illetve személyesen is átvehetőek székhelyünkön.

Köszönjük, hogy velünk vagytok, fotóztok és a természetet véditek!


Látogassa meg támogatóinkat is!