Varázslatos Magyarország

2019-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március
2018-as híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március


Hírek, hírlevél

Iratkozz fel a Varázslatos Magyarország hírlevelére!

Ne maradj le híreinkről, vedd igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neved és e-mail címed megadásával elküldjük a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a Varázslatos Magyarország egyéb fontos újdonságairól, kiállításokról és akciókról is azonnal értesülhetsz.


Név:
E-mail cím:
első | utolsó       ...  29  30  31  32 

Békamentés Sikondán 2010. Március 10.

Békamentés Sikondán - 2010. március 27. (MÓDOSÍTOTT IDŐPONTBAN!)

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság rendezvénye. Mivel a tavasz „kissé várat magára”, a programot az eredetileg tervezett március huszadikai időponthoz képest egy héttel később rendezzük meg.

Kedves Barátaink!

A pályázatra feltöltött képekről... 2010. Március 02.

A pályázatra feltöltött természetfotók a galériában csak a közönségszavazás kezdetétől láthatók illetve lesznek nyílvánosak!

"A közönségszavazás minden hónapban a „technikai előszűrést” (minden hónap 20.-a után kb. 1-2 napot vesz igénybe) követően kezdődik és minden hónap utolsó napjáig tart."

Változás a felhasználási feltételekben! 2010. Március 01.

Látogatóinknak köszönhetően az alábbiak szerint változtattuk meg illetve javítottuk a felhasználási feltételek következő pontját (továbbá a pályázati kiírásban is):

"2. Szerzői jogok
2.1 A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a Varázslatos Magyarország weboldalán és a pályázattal kapcsolatos publikációkban/albumokban valamint kiállításokon, a kiállítást propagáló egyéb elektronikus/nyomtatott publikációkban és kereskedelmi forgalomba nem kerülő reklámtárgyakon (toll, ...

Regisztrálj! 2010. Február 28.

A március Havi természetfotós pályázatra az első 3 képet ingyenesen töltheted fel, amelyet regisztrációd után írunk jóvá. Minden egyes további kép feltöltése bruttó 500 Ft!

Kellemes böngészést, képnézegetést, a pályázatokhoz pedig sikerekben gazdag, varázslatos évet kívánunk!
A Varázslatos Magyarország Csapata

Természetfotós pályázataink 2010. Február 28.

A Varázslatos Magyarország Természetfotó Nonprofit Kft. kiírja Magyarország új természetfotós pályázatát, amelynek alapvető célja, hogy népszerűsítse országunk nemzeti parkjainak csodálatos adottságait, természeti szépségeit, valamint természetfotósok számára új pályázati lehetőséget biztosítson. Szeretnénk létrehozni és megteremteni egy közösséget, amelynek célja gyönyörű országunk, valamint nemzeti parkjaink természeti szépségeinek, növény- és állatvilágának, valamint a nemzeti parkok által őrzött kulturális örökségnek a bemutatása. Szeretnénk támogatni pályázati lehetőséggel ...

Természetfotós pályázataink díjairól... 2010. Február 28.

HAVI TERMÉSZETFOTÓS PÁLYÁZAT
Minden hónapban a legjobb 50 képet díjazza a zsűri meghatározott pontrendszer alapján, a megszerzett pontokból egy ranglista készül, ahol minden pályázó nyomon követheti az éves és évközi munkáját. Havonta, holtverseny esetén a zsűri a közönségszavazás lezárása után dönt az egyes helyezésekről, tehát holtverseny, pontegyelőség nincs. Minden hónapban az 5 legjobb kép további díjazásban részesül. Év végén a ranglista első 3 helyezettje díjat kap, a ranglista 1. helyezettje nyeri el a Varázslatos Magyarország természetfotó pályázat fődíját ...

első | utolsó       ...  29  30  31  32 
Látogassa meg támogatóinkat is!