Varázslatos Magyarország

2020-as híreink
Május
Április
Március
2019-es híreink
December
November
Október
Szeptember
Augusztus
Július
Június
Május
Április
Március


Hírek, hírlevél

Iratkozz fel a Varázslatos Magyarország hírlevelére!


Ha szeretnéd tudni, hogy mik a pályázati újdonságok, változások, fontos bejelentések, vagy érdekelnek a VM akcióinak és kiállításainak friss hírei, akkor add meg neved és e-mail címed, és mi hírlevelünkben értesítünk mindezekről!


Név:
E-mail cím:
első | utolsó       ...  4  5  6  7  8  9  10  ...     

Lenergy – Az Év Természetfotósa 2018 2018. Május 02.

Kedves Fotósok!

Még két hétig pályázhattok Az Év Természetfotósa 2018-as pályázatán! További részleteket és a pályázati kiírást az alábbi linken találjátok:
https://www.facebook.com/events/1700001523441450/permalink/1700013780106891

Mellékletek:
2018 évi pályázati kiírás szöveg .pdf

VM portfólió díj 2018. Április 12.

Kedves Pályázók!

A 2018-2019-es pályázati évtől kiírásra kerül a portfólió díj, amelyen a zsűri az év végén a teljes beadott képanyagból kiválasztja a legváltozatosabb képanyaggal rendelkező pályázók legjobb 10 természetfotóját.
Ebben az évben érdemes lesz minél változatosabb természetfotó anyagot beadni a pályázatra, mert a portfólió díj keretében nagyon értékes díjakat osztunk ki!

Új zsűritag: Kerekes M. István 2018. Április 12.

1977-ben az erdélyi Marosvásárhelyen születtem. 2007 óta élek Mosonmagyaróváron. 2004-től veszek részt rendszeresen hazai és nemzetközi fotópályázatokon. Ezidáig a világ 68 országában állították ki fényképeimet és több mint 1450 nemzetközi és hazai díjjal jutalmazták munkáimat. A Nemzetközi Fotóművész Szövetség (FIAP) a fotóművészet terén elért eredményeimért 2017-ben az Excellence FIAP/Diamond2, kiváló nemzetközi fotóművész gyémánt kettes fokozatát adományozta. Amikor ezt az elismerést megkaptam, a világon összesen hat fotóművész birtokolta e címet, s közülük a legfiatalabb. Legsikeresebb ...

Új zsűritag: Barbalics Nándor 2018. Április 12.

1971-ben születtem Nagykanizsán. Mindig vonzottak a fényképezőgépek, de csak 2006-ban vált életem meghatározó részévé a természetfotózás, melyen belül a virág- és tájfényképezés érintett meg leginkább. Jellemzően ilyen témákat keresek, de a természet felfedezése önmagában is hatalmas örömöt okoz nekem.
Mindig nagy hangsúlyt fektettem a témát körülölelő hangulat és atmoszféra visszaadására; ehhez a természettel kell először összebarátkozni, mert a hely szelleme csak így jelenhet meg a képen. A kompozícióval, záridővel, mélységélességgel és a fénnyel játszva alakítom át az ...

Az április havi pályázatok díjai 2018. Április 12.

Az április havi természetfotós pályázaton, kategóriánként 3 díj kerül kiosztásra a következők szerint:

Április havi pályázatok díjai (oklevél mellett):

Havi pályázat díjai a Varázslatos Magyarország természeti szépségei kategóriában (oklevél mellett):

2018-as év pályázati kiírása 2018. Március 19.

A Varázslatos Magyarország Természetfotó Nonprofit Kft. kiírja a Varázslatos Magyarország természetfotós pályázatát, amelynek alapvető célja, hogy népszerűsítse országunk nemzeti parkjainak csodálatos adottságait, természeti szépségeit, valamint természetfotósok számára folyamatos pályázati lehetőséget biztosítson. Szeretnénk létrehozni és megteremteni egy közösséget, amelynek célja gyönyörű országunk, valamint nemzeti parkjaink természeti szépségeinek, növény- és állatvilágának, valamint a nemzeti parkok által őrzött kulturális örökségnek a bemutatása. Szeretnénk támogatni pályázati ...

A december havi pályázatok eredményei 2018. Március 09.

A Varázslatos Magyarország december havi pályázatai lezárultak. Nagyon köszönjük a bizalmatok, a színvonalas természetfotókat, sok szeretettel gratulálunk minden pályázónak a beküldött természetfotókért és a további pályázatokhoz sikerekben gazdag, varázslatos évet kívánunk! A nyertes természetfotókért járó díjakat januárban juttattuk el a pályázókhoz!

A december havi pályázatok eredményei:
(Holtverseny esetén a helyezésekről a szakmai zsűri döntött)

Varázslatos Magyarország kiállítás és díjátadó 2018. Március 07.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves Regisztrált Felhasználót, hogy a Varázslatos Magyarország 2018 év fotópályázatának Ünnepélyes díjátadóval egybekötött kiállítása 2018. március 8-én 17:00-kor (a hivatalos program 17:30-kor kezdődik) lesz a Magyar Természettudományi Múzeumban. A rendhagyó és felejthetetlen este láthatóak majd a Varázslatos Magyarország fotópályázat 2017 évad legjobb természetfotói.
Minden hónapban a zsűri meghatározott pontrendszer alapján díjazta a legjobb képeket, a megszerzett pontokból egy ranglista készült, ahol minden pályázó nyomon követhette az éves ...

A november havi pályázatok eredményei 2017. December 11.

A Varázslatos Magyarország november havi pályázatai lezárultak. Nagyon köszönjük a bizalmatok, a színvonalas természetfotókat, sok szeretettel gratulálunk minden pályázónak a beküldött természetfotókért és a további pályázatokhoz sikerekben gazdag, varázslatos évet kívánunk! A nyertes természetfotókért járó díjakat decemberben juttatjuk el a pályázókhoz!

A november havi pályázatok eredményei:
(Holtverseny esetén a helyezésekről a szakmai zsűri döntött)

A december havi pályázatok díjai 2017. November 30.

A december havi természetfotós pályázaton, kategóriánként 3 díj kerül kiosztásra a következők szerint:

December havi pályázatok díjai (oklevél mellett):

Havi pályázat díjai a Varázslatos Magyarország természeti szépségei kategóriában (oklevél mellett):

első | utolsó       ...  4  5  6  7  8  9  10  ...     
Látogassa meg támogatóinkat is!