Varázslatos Magyarország

Túrák 2015-ben
Március
Túrák

Túrázz! Fotózz! Győzz!

Gyere velünk, fotózz Magyarország szebbnél szebb tájain, védett területein! Nemzeti parkjainkban természetvédelmi őr kíséretével olyan helyekre is eljuthatsz, mely másképp nem lenne lehetséges. Készíts fantasztikus képeket és nyerj velük értékes nyereményeket pályázatainkon! A meghirdetett túrákon készült fotókat ingyenesen feltöltheted a havi pályázatainkra! Minden túrával, melyen részt veszel a nemzeti parkjainkat támogatod!


első | utolsó   1 

FOTÓSTÚRÁK NEMZETI PARKJAINKBAN
2015. Március 21. - 2015. Október 18.

Helyszín: országszerte számos helyszínen

A „Fotós túrák nemzeti parkjainkban” programsorozat keretében márciustól novemberig 15 különleges túraajánlattal várják a természet és a természetfotózás szerelmeseit a Magyar Nemzeti Parkok.

A Magyar Nemzeti Parkok és a Varázslatos Magyarország (VM) közös programsorozatának keretében fotóstúrára hívjuk az amatőr és profi természetfotósokat. A túra tempója és jellege lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy elegendő időt fordíthassanak a kívánt képek elkészítésére. A túrákra jelentkezők természetvédelmi szakvezetés keretében, neves fotográfus vezetésével bővíthetik természetfotós ismereteiket, technikai tudásukat, miközben olyan fokozottan védett területek életébe is bepillantást nyerhetnek, ahova más időszakban – az élővilág zavartalanságának biztosítása érdekében – nem juthatnak el.

Résztvevőinket várja a tavaszi tőzike szemet gyönyörködtető virágzása a Csáfordi erdőben, a Bükki-fennsík dolináinak és víznyelőinek magával ragadó világa, a Csíkvarsai-rét nyáresti életének különlegességeként a szentjánosbogarak rajzása, de éppen így vétek kihagyni a Hortobágyi-halastó mentén jól megfigyelhető daruhúzást is, amikor az ősz fényei és színei kínálnak megannyi témát és kompozíciót a tökéletes természetfotó elkészítéséhez.

A Varázslatos Magyarország felajánlásának köszönhetően a túrák résztvevői a túrát követő hónapban ingyenesen tölthetik fel a fotóstúrákon készült képeiket a VM fotópályázatának felületére, ahol a díjazottak értékes nyereményekkel térhetnek haza.

A túrákról bővebb információt IDE kattintva, valamint a www.facebook.hu/MagyarNemzetiParkok webfelületen találhat. Létszámkorlátos túráinkra jelentkezéseiket a részletezett nemzeti parki elérhetőségeken, valamint az info@varazslatosmagyarorszag.hu címen várjuk.

Legyen a vendégünk! Ismerje meg természeti örökségünket más szemszögből!


első | utolsó   1 
Látogassa meg támogatóinkat is!