Egy kiállítás hat élete Kiállítások és díjátadók

Egy kiállítás hat élete december 10.

A Varázslatos Magyarország természetfotó kiállítása hatodik helyszínére, azaz idei az utolsó állomására érkezett az evosoft székházba.

A Varázslatos Magyarország fotópályázat 2021-es évadának legszebb képeiből rendezett természetfotó kiállítását idén hat helyszínen tekintette meg a nagyközönség.

A csaknem 200 képet felvonultató tárlat ablakot nyit az ország tíz nemzeti parkjának természeti világárára: csodálatos tájképekben és a parkok változatos állat- és növényvilágában gyönyörködhetnek az érdeklődők.  Az idei kiállítás különlegessége, hogy a 2022-ben az első alkalommal átadott elismerés, A magyar természetfotó nagydíjának győzteseinek (1.helyezés: Potyó Imre, 2. helyezés: Szabó Irma, 3. helyezése: Török János) portfóliájával valamint a kategória helyezettek képeivel külön tablón találkozhatnak az érdeklődők.

November 5-én idei utolsó helyszínére érkezett a kiállítás. Immáron második éve működik együtt a VM és a hazai informatikai piac vezető szoftverháza, az evosoft Hungary Kft. A vállalat nagy hangsúlyt fektet tevekénységeinek zöldítésére, nemcsak a gyártás szintjén, de munkavállalóit is igyekeznek ebben a szellemben foglalkoztatni. Go Green előadássorozatukban természetvédelmi témákkal foglalkoznak, ennek része pedig a VM fotókiállítás bemutatása, melyet nemcsak az ott dolgozok, de a teljes Info Park megtekinthet munkaidőben. A tárlatot 2023 február végéig nézhetik meg az érdeklődők.

A Varázslatos Magyarország pályázó fotósainak gyönyörű képeit idén több, mint 20.000 ember tekintette meg a kiállítóterekben.

Nézzük vissza a kiállítás pillanatait 2022-ben:

evosoft Székház: 2022. november 5. – 2023. január 31.

Flesch Központ, Mosonmagyaróvár: 2022. október 3. – november 3.

Magyar Természettudományi Múzeum: 2022. augusztus 10. – október 2.

Gödöllői Királyi Kastély: 2022. június 18. – augusztus 9.

Magyar Mezőgazdasági Múzeum: 2022. április 26. – június 17.

Uránia Nemzeti Filmszínház: 2022. április 1-4.