Hatalmas sikert arattak magyar fotósaink a WildArt Photographer of the Year fotópályázaton Havi természetfotós pályázat

Hatalmas sikert arattak magyar fotósaink a WildArt Photographer of the Year fotópályázaton szeptember 21.

Az idén újnak számító WildArt Photographer of the Year (WAPOTY) természetfotós-pályázaton, az eddigi hónapokhoz hasonlóan júliusban a „Monokróm” témában is szép sikereket értek el magyar fotósaink. A havi pályázat abszolút győztese Tökölyi Csaba, míg az ifjúsági kategória első helyezettje Koncz-Bisztricz Tamás lett, de számos highly commended és commended kép is született magyar fotósainktól.

Ez a pályázat a legtöbb nemzetközi versennyel ellentétben 10 hónapig tart, és minden hónapban egy-egy megnevezett témára lehet beküldeni képeket, majd a zsűri a TOP 100 kihirdetése után állapítja meg a helyezéseket. Kifejezetten művészi fotókat várnak, ahogy a verseny neve is mutatja. Mindenki számára nyitott, profik és amatőrök egyaránt indulhatnak rajta.

A júliusra meghirdetett pályázat a Monochrome elnevezést kapta, azaz „Monokróm” témában lehetett képeket beküldeni. Ebben a hónapban a fotósoknak az egyébként rendkívül sokszínű természetet egyetlen szín és annak árnyalataiban kellett megörökíteniük.

A havi pályázat abszolút győztese:

Tökölyi Csaba – Whale Sharks

Az ifjúsági kategória győztese:

Koncz-Bisztricz Tamás –Young Rabbit

Highly commended és commended képek:

További TOP 100 eredmények:

Az összes TOP100 képet itt megtekinthetitek: ABSTRACTS – TOP 100 a többi helyezettet pedig itt: ABSTRACTS – Winners